De ce nu se conecteaza Skype pe Android 10?

De ce nu se conecteaza Skype pe Android 10?

Va intrebati de ce nu va puteti conecta la Skype pe telefonul dvs. Android? Daca da, atunci aceasta postare explica posibilele motive pentru care apare o astfel de eroare atunci cand se utilizeaza aplicatia Skype pe un dispozitiv Android.

Daca doriti sa depanati problema, am creat un ghid de remediere a acestei probleme de conectivitate care cuprinde mai multe solutii, care va pot fi de mare folos.

Cauze posibile

Problemele de conectivitate la Internet sunt de obicei cauza principala a acestei erori. Skype este un serviciu online si, prin urmare, are nevoie de un acces stabil la internet pentru a-si indeplini functiile.

Conexiunea lenta la internet, internetul intermitent sau instabil sau lipsa conexiunii la internet sunt prin urmare, primele lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare. Alte cauze posibile ar include erorile aleatoare ale aplicatiilor, timpul de nefunctionare al serverului si erorile de setari de retea de pe telefon.

Urmatoarele metode va vor ajuta sa eliminati erorile legate de retea si erorile software minore care ar fi putut impiedica conectarea dispozitivului la serverul Skype. Inainte de a incepe depanarea, verificati si asigurati-va ca reteaua Wi-Fi este activa si ca telefonul dvs. este conectat.

Retineti ca nu veti putea utiliza Skype fara o conexiune la internet, deoarece este una dintre cerintele principale pentru utilizarea acestor aplicatii si servicii online. Daca telefonul dvs. este conectat, dar inca nu va puteti conecta la Skype, continuati si incercati aceste modificari ulterioare.

Reimprospatati conexiunea Wi-Fi.

Pentru a asigura apeluri video de buna calitate (HD), trebuie sa aveti o latime de banda de cel putin 1,5 Mbps pentru incarcare si descarcare. Pentru stabilitatea internetului, se recomanda o conexiune la retea Wi-Fi.

Pentru a determina viteza reala de internet pe telefon, efectuati o serie de teste de viteza. Exista o multime de platforme gratuite de testare a vitezei pe care le puteti folosi, inclusiv fast.com si speedtest.net.

Daca viteza dvs. de internet nu indeplineste latimea de banda minima necesara pentru Skype sau latimea de banda este fluctuanta, reimprospatati-va Wi-Fi.

Daca este posibil, reporniti routerul wireless sau modemul. Este un mod foarte eficient de reimprospatare a conexiunii la internet. Opriti doar modemul / routerul, apoi deconectati-l de la sursa de alimentare timp de aproximativ 30 de secunde pana la 1 minut. Dupa timpul scurs, conectati-l la loc si reporniti-l.

Conexiunile Wi-Fi pot fi de asemenea reimprospatate prin dezactivarea functiei Wi-Fi a telefonului pentru cateva secunde si apoi reactivarea acesteia. Asigurati-va ca va reconectati la reteaua Wi-Fi dupa aceea, iar odata ce conexiunea devine stabila, reincercati sa incarcati Skype si sa vedeti daca va puteti conecta acum cu succes.

Fortati oprirea aplicatiei Skype.

Orice aplicatie ar putea deveni brusc blocata, si ar putea sa nu mai functioneze conform intentiei, iar Skype nu face exceptie. Pentru a face fata problemelor aleatoare ale aplicatiei, fortarea aplicatiei sa se opreasca va poate ajuta.

Pentru a forta oprirea Skype, accesati meniul Setari-> Aplicatii, apoi selectati Skype din lista de aplicatii. Din ecranul principal Skype, derulati in jos pana in partea dreapta jos si atingeti Oprire Fortata. Acest lucru va forta aplicatia sa se opreasca si sa se inchida.

De asemenea, asigurati-va ca aplicatia Skype nu ruleaza in fundal. Pentru a verifica, puteti lansa ecranul Aplicatii recente si a vedea daca Skype este prezent. Daca este necesar, glisati in sus pe previzualizarea aplicatiei Skype pentru a parasi aplicatia.

Stergeti memoria si datele Skype.

Problemele din aplicatie provocate de datele temporare corupte stocate in memoria Skype sunt de asemenea, printre posibilii vinovati. Pentru a sterge aceste probleme, stergerea memoriei cache si a datelor acumulate de Skype va poate ajuta.

Pentru a sterge memoria cache si datele aplicatiei, accesati meniul Setari-> Aplicatii, apoi atingeti Skype. Din meniul Skype, atingeti Stocare, apoi derulati in jos si atingeti optiunea: Stergeti datele si Stergeti memoria cache.

Dupa ce ati sters memoria cache si datele aplicatiei, parasiti aplicatia Skype pentru a rula in fundal, reporniti telefonul si apoi lansati din nou aplicatia pentru a vedea daca problema a disparut.

Actualizati Skype.

Pentru a verifica actualizarile, deschideti aplicatia Magazin Play, apoi deschideti pictograma meniu rapid. Selectati Aplicatiile si jocurile mele, apoi accesati fila Actualizari.

Derulati in jos pana la sectiunea Actualizari in asteptare, apoi gasiti Skype in lista. Daca Skype este listat, inseamna ca exista o actualizare in asteptare pentru aplicatie.

In acest caz, atingeti butonul Actualizare de langa Skype sau atingeti butonul Actualizati toate, de mai sus, pentru a instala toate actualizarile de aplicatii in asteptare simultan. Dupa instalarea actualizarilor aplicatiei, reporniti telefonul pentru a reimprospata Skype si a aplica modificarile recente ale software-ului.

Resetati setarile de retea.

Daca toate metodele de mai sus nu au reusit sa rezolve problema, urmatoarea optiune pe care o aveti este sa resetati setarile de retea de pe telefon. S-ar putea sa existe unele configuratii nevalide de retea care, in cele din urma, au incurcat operatiunile normale ale Skype. Acest lucru este de obicei necesar daca problema a inceput dupa ce ati modificat setarile retelei telefonului.

Pentru a reseta setarile de retea, accesati Setari-> Gestionare generala-> Resetare meniu si apoi atingeti Resetare setari retea. Daca vi se solicita, atingeti optiunea pentru a confirma resetarea setarilor de retea

Efectuarea acestei resetari nu afecteaza datele salvate din memoria interna a telefonului, deci nu este nevoie sa faceti copii de rezerva in prealabil. Cu toate acestea, aceasta resetare va sterge toate retelele salvate, conexiunile Bluetooth si alte setari relevante de pe telefon. Setarile implicite de retea sunt apoi restaurate.

Cand resetarea este terminata, va trebui sa va configurati reteaua Wi-Fi si sa va conectati la ea ca prima data. Aceasta denota necesitatea introducerii parolei Wi-Fi.

Dupa reconectare, relansati aplicatia Skype si vedeti daca functioneaza deja. Daca aveti in continuare aceeasi eroare de conexiune dupa ce ati efectuat toate solutiile de mai sus, ar putea exista unele probleme cu serverul Skype in acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *