Model videochat Dolls Studio

Model videochat Dolls Studio

Dolls Studio este un studio de videochat situat intr-o locatie ultracentrala a Bucurestiului, cu o vechime de peste 10 ani in acest domeniu. In locatia calda si primitoare vei fi intampinata de o echipa speciala, formata din traineri si manageri de top care te vor sustine pe tot parcursul formarii tale in cariera de model videochat si nu numai.

Alegand sa faci parte din cea mai performanta echipa, poti ajunge la un venit lunar cu mult peste media pietei. Jobul este potrivit inca din perioada studentiei, cand este foarte dificil sa obtii un loc de munca cu un program flexibil, bine platit si fara experienta.

Angajari videochat la Dolls Studio

Fiind o companie intr-o continua expansiune, suntem intotdeauna deschisi la noi angajari. Ai parte de comision de pana la 80%, plata fixa bilunara sau plata la zi daca te numeri printre modelele incepatoare cu o situatie financiara mai precara, program flexibil si training constant pe toata durata colaborarii cu noi.
infinitelove.ro

Ne mandrim cu fetele care lucreaza la noi si facem tot posibill ca si ele sa se simta onorate ca au un job la cel mai avantajos studio de videochat din Bucuresti. Comisionul incepe de la 50% si progreseaza in functie de castiguri, pana la 80%! In plus, nenumarate bonusuri care sa iti faca viata mai frumoasa!

Nu ne caracterizeaza jumatatile de masura atunci cand vine vorba de ceea ce oferim modelelor noastre ca si noi angajate in acest domeniu. Pentru noi, echipa reprezinta cheia succesului, astfel ca punem un accent deosebit pe calitatea umana, motiv pentru care am ales sa colaboram doar cu fete determinate, serioase, istete si amabile, care stiu sa ii respecte pe cei din jur si mai ales, sa se respecte pe sine.

Pentru noi, selectia reprezinta de fiecare data un factor determinant in crearea unui bussines de succes, iar cand spunem asta ne gandim deopotriva la modelele angajate in cadrul studioului si viitoarele lor colege.

Modelele Dolls Studio

La Dolls Studio, salariul depinde de programul de lucru, de experienta si de implicarea de care dai dovada. Se negociaza la inceputul contractului si poate fi pe baza de comision si bonusuri. Performanta, strans legata de implicare, este cheia  succesului atunci cand iti propui ca veniturile tale sa fie din ce in ce mai consistente. In cadrul studioului, un model care petrece mai mult timp in mediul online poate castiga usor si rapid sume mari de bani intr-un cadru placut si distractiv!

Considerate printre cele mai bine platite din aceasta nisa, modelele Dolls Studio care au invins timiditatea si au dezvoltat abilitati de comunicare castiga mai mult decat la alt studio, gratie sistemului nostru de training special conceput pentru a-i evidentia calitatile si de a-i permite sa isi mareasca incasarile luna de luna. Modelele Dolls Studio care imbratiseaza programele intensive de training ajung in scurt timp la castiguri de peste 5000$ in doar cateva ture lucrate.

Si tu esti pregatita sa ajungi la incasari mari? O echipa experimentata te va sprijini sa castigi mai mult decat salariul garantat inca din prima luna, iti va oferi incredere in fortele proprii si te va ajuta sa te acomodezi usor cu noul job. Profilele modelelor noastre se bucura constant de atentia membrilor prin continutul foto/video actualizat in permanenta.

Orice model Dolls Studio beneficiaza de un portofoliu cu sedinte foto/video gratuite care ii pun calitatile in valoare si il ajuta sa atraga trafic de calitate si implicit, castiguri insemnate. Daca te-ai mutat recent in Bucuresti sau planuiesti sa faci asta si ai nevoie de resurse financiare, noi iti oferi plata la zi pentru orele lucrate in cadrul studioului.

Cu noi, iti vei invinge eventualele temeri, vei trece peste nesiguranta, vei invata sa ai incredere in tine, vei evolua si vei avea nenumarate satisfactii materiale!

 

Acesta este un articol extern, primit de la un partener pentru a fi publicat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *